Фабриц Сецтионал Софас Витх Цхаисе Анд Рецлинер

Фабриц Сецтионал Софас Витх Цхаисе Анд Рецлинер
Опис Тканина софа је удобно дизајнирана и зашијана једноставним за одржавање таупе тканине да нагласи издржљивост. Мекана 1,9-инчна пена високе густине додаје се цасуал апелу. Ова софа има квадратне наслоне за руке и удобне десне стране клупе и јастуке. Чврсте челичне ноге пружају ...
Detalji o proizvodu

Опис

Тканина софа је удобно дизајнирана и зашијана једноставним за одржавање тупе тканине да нагласи издржљивост. Мекана 1,9-инчна пена високе густине додаје се цасуал апелу. Ова софа има квадратне наслоне за руке и удобне десне стране клупе и јастуке. Чврсте челичне ноге пружају стабилну подршку.

Модерне боје разликују софе за тканине како би додали стилски и топли изглед у свој простор. Поред тога, овај део је за вашу удобност и наш обећавајући квалитет. Јединствени шаблонирани јастуци и ноге од нехрђајућег челика допуњују изглед овог уметничког дела за ваш простор.


Параметар

Димензије 3 седишта: В79 "к Д38" к Х26 "
Шкаре: В75 "к Д38" к В26 "
Кључне карактеристике
  • Тапацирани у тканини са белим шивом

  • Десно сједиште

  • Укључите јастуке

  • Ноге од нехрђајућег челика

  • Боја: тело (2804-14), јастуци (620841-14)

Објава

1. Ако је то најбоље урадити једном недељно, све позиције софе треба очистити и опрати ручником. Као и наслони за руке на софи, седиште, наслон, итд.

2. Очистите софу једном детерџентом годину дана, али после тога пажљиво морате опрати детерџент, у противном ће бити подложнији прљавштини. Најбоље је изабрати специјално средство за чишћење које садржи средства за превладавање.

3. Вакуум најмање једном седмично, обраћајући посебну пажњу на уклањање прашине између тканина.

4. Ако се мат може претворити, треба га једном једном недељно претворити како би се носило равномерно распоредило.

5, уколико се мрље може обрисати чистом теписом и водом, како не би оставио знак, најбоље је обрисати са периферије мрља. Велвет намјештај не би требало да буде влажно, а средства за хемијско чишћење треба користити.

6. Све рукавице и чауре за крпе треба очистити хемијским чишћењем, не прати, а бељење је забрањено.

7. Ако је нит слободан, немојте га ручно руковати. Користите маказе да бисте га уклонили.


Слика

image.png


Hot Tags: дезинфекцијске софе са шанком и клупицом, Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, ниска цена, висок квалитет
Istraga