Новости

На сродној анализи Софа ФиллерМекана полиуретанска пена за сунђер за пуњење софа подељена је на три врсте конвенционалних сунђера, традиционалног полиетра и ТДИ. Има добру отпорност, мекоћу и пропусност. Висок ребоунд спужва је врста активног полипа и ТДИ спужва, са одличним механичким својствима и добром флексибилношћу. Оптерећење компресије, запаљивост, добра пропусност ваздуха. Различите величине и величине природног сунђера од морских алги. Има флексибилне, компресивне и добре еластичности.

Материјал за попуњавање доле: доле да се направи материјал за пуњење софа, удобно, дуготрајно коришћење деформације је мала, недостатак је споро скок, а трошак је такође висок. Обично се користи у сунђеру високог краја или одговарајућим јастучићима.

Материјал за попуњавање рајона: Рајон чини материјал за пуњење софа, одличну флексибилност, угодан за седење, али лоше механичке особине, оптерећење притиска, погодно за јастуке.

Тачка избора пуњеног софа: према врсти пунила, користећи веома различите. У принципу, тканина за сапун на тканину би требала бити већа од 30 кг / кубни метар. Висока еластичност сунђер је прикладнија, већина сунђера. Најбољи облик пуњења је да користите сунђер високог отпорности већи од 30 кг / м³, комбинацију хаоса сонде са надолазећим или окретним рајонима ради побољшања удобности и дуговечности.

У селекцији молимо вас да питате тип пунила. Ако је пунило сунђер, разумите густину сунђера, а гравитација осети повратни ефекат седишта, седећи на удобном седишту. Гнезда за општу употребу, национални стандард / кубни М, међународни стандард 35Кг / м3. Унутрашња структура је супериорнија у односу на структуру завоја. Супериорни завој је супериорнији од лоше структуре завојнице. У горња два принципа, напредни софови углавном усвајају дизајн сендвич структуре.

Софа тканина: густина тканине и софа производи који се односе на механичко хабање. Нацин стандарда за густину тканине тканине веће од 300Д, већина кориштења тканина од кемијских влакана, мјешаних тканина, тренутна површина кинеске текстилне тканине од микрофибера је врло тешко употреба На софи, због чисте, издржљиве скупљања, еластичности и других фактора, тканина на софи ретко се користи памучна тканина.