Новости

Како одржавати динету како бисте смањили хабање и сузу1, Слит на картици пуну прљавштине како то учинити?

Чишћење с медом за љминкање! Нађите медену за четкицу за употребу, прочетите прљаве ствари унутар прореза, а затим користите усисивач за сисање чисте, овај метод је посебно ефикасан на столици за раттан.

2, заборавио је поставити изолациону тачку како то учинити?

Скоро сви столови се плаше топлоте, па када се стављате на сто, морате користити термо подлогу или након оброка, видјела сам сто остављен у круг бијеле скале, без обзира колико је добро Расположење је такође одлетело до девет тешко небо.

3, гребање како то учинити?

Најчешће се појављују проблеми са гребеним столом у породицама са малом децом, радознала и разиграна дјеца често стварају "изненађење" у вашем животу, углавном ћете се увијек осећати прекасно. Не брините, проблем можете ријешити на овај начин: обојена дрвена кухиња може прво користити боју у повријеђеном дијелу ради комплементарног рада, а остале боје суве, а затим равномерни горњи лак восак. Коришћење течности за поправку дрвеног пода, али такође може лако уклонити ситне огреботине на столу и столице.

4, бела скала како да се уради на столу?

Уклоните бијелу скалу на дрвеном столу и користите памук с уљима у кампору да бисте га обрисали напред и назад дуж трагова бијеле скале. Ако желите очистити бијеле скале на стаклу, можете нанијети мрље на бијеле мрље, а затим искористити старе чарапе да га обришете.

5, просута супа проузрокована како да се боре?

За плетене материјале, посебно кожу и тканину, када се супа прелије на храну без третмана, она ће произвести боју или оставити мрље. Ако је супа исушена, покушајте следеће: дрвени столњак са врећом за уклањање прљавштине, а затим у зависности од ситуације с поправком боје. Први део кортекса за чишћење прљавштине са крумпирима, а затим користите специјалну боју комплементарних боја. Дио крпе са четком обојеном концентрираном топлом водом од 5% сапуном, прљавим деловима четке, а затим обришите сувом чистом тканином.