Знање

Стакло за одржавање стакла1. Дневно чишћење, кориштење мокрих ручника или новина може се обрисати у случају да се мрље могу користити за потапање пива или топло сирће сирће, можете користити и тренутно на тржишту за продају средства за чишћење стакла.

2. Када се узорак стакла од мраза, који је доступан са пастом за зубе навлаженом детерџентом, обришите према образцу може се уклонити. Поред тога, могуће је исцепити керозин на стаклу или дип стакло са кредом и гипсаним прахом да га осуши, а затим га очистите чистом тканином или памуком тако да стакло буде чисто и светло.

3. Употреба филма за везивање и влажне крпице прскане детерџентом такође могу учинити масно стакло "опоравити нови живот": стакло прскано детерџентом, а затим прионити филм тако да се након десет минута очврсло омекшавањем уља, одвојите пластичну фолију , а затим обришите влажном крпом.

4. Ако се на стаклу налази рукопис, може се гурати гумом натопљеним у воду и опрати са влажном крпом; ако постоји боја на стаклу, може се очистити памучним ураном у врућем сирћету; обришите са стаклом чистом сувом крпом усрана у алкохол да би се освијетла као кристал.